Schrijfwaren

Luxe schrijfgerei

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Parker Urban Classic Muted Black GT vulpen

24 okt. 2018
“De Urban Classic ziet er prachtig uit, ligt fijn in de hand en voelt solide aan. Deze vulpen is veel minder iel en licht dan de Parker Jotter, mijn vorige pen. Je kan de dop met schrijven op het andere uiteinde klemmen, maar ook zonder het extra gewicht en de extra lengte van de dop schrijft de pen zeer fijn (ook met grote handen). Je krijgt met deze pen mijns inziens de uitstraling en ervaring van een veel duurdere pen, voor een schappelijke prijs. Enige verbetering zou een vergulde punt ('nib') zijn, maar dat is natuurlijk ook meteen een stuk duurder. Ik schrijf nu al een paar weken met deze pen en heb geen seconde spijt gehad van deze keuze. Punt keuze: Omdat ik soms een priegelachtig handschrift heb, is de fijne punt beter geschikt dan de normale/bredere. Door de iets dunnere lijn blijft ook wat klein geschreven is goed leesbaar. Extra: De Parker Converter 'De Luxe' is ook een goede toevoeging. Dan hoef je geen (relatief duurdere) wegwerpvullingen meer te kopen. Voor de extra uitstraling en herkenbaarheid kan je zelfs je eigen inkt mixen. Ik heb mijn eigen unieke donkergroene kleur gecreëerd door inkt uit de Waterman inktflacon zwart te mixen met de groene. Schrijft goed en ziet er prachtig uit!”
Parker Urban Classic Muted Black GT vulpen

Parker IM Blue CT rollerball

8 okt. 2018
“Deze vulpen is een modern, mooi en solide. Ze ligt goed in de hand en de fijne punt glijdt over het papier. Ze voldoet volledig aan mijn verwachting. Het design (de mooie blauw kleur afgewerkt met verchroomde details) is prachtig en na enkele schrijfbeurten staat deze pen volledig naar je hand. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.”
Parker IM Blue CT rollerball

Parker Vector Standard CT vulpen

6 okt. 2018
“Het design van deze Parker Vector vulpen is eenvoudig vormgegeven maar tijdloos. De vulpen voel licht aan maar ligt goed in de hand. Hij schrijft heel goed en krast niet en lekt ook niet. Ik ben al een paar weken met deze vulpen aan het schrijven en ik ben er heel tevreden mee. Ik heb de paarse kleur gekozen en die ziet er prachtig uit. Het is een mooie diep paarse kleur. Deze vulpen heeft een buisvormige plastic huls met roestvrijstalen accenten, een roestvrijstalen punt en een handige clip in de vorm van een pijl met eronder de naam Parker gedrukt. De vulpen wordt geleverd in een mooie grijze opbergdoos van Parker, omhuld met een kartonnen doos als bescherming. De vulpen zit stevig in het doosje en dat voorkomt beschadiging. Ook zit er een beschrijving bij voor het gebruik van de vulpen en een grote vulling. Het schrijven met deze vulpen is een waar genot. De inkt wordt egaal op het papier afgegeven en droogt snel waardoor ook snel schrijven geen probleem is. Deze Parker vulpen ligt zo prettig in de hand dat je er uren mee kan schrijven zonder kramp te krijgen. Ik vind deze vulpen echt een aanrader en ik kan geen negatief punt bij deze vulpen ontdekken! ”
Parker Vector Standard CT vulpen